Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
Vă vorbeşte echipa " Ceva Nou" , bine aţi venit la blogu' prietenos ! Aşezaţi-vă comod , beţi un ceai , citiţi noutaţile pe care vi le-am pregătit sau doar uitaţi-vă la poze ! Ascultaţi puţină muzică sau căutaţi o recomandare pentru un film , pentru asta suntem aici ! Hai , zâmbiţi puţin :)
Skin by Le Vans
»Un An Nou , aceleaşi zâmbete :)
Saturday, December 31, 2011


Nu se poate ! Chiar s-a sfârşit un an ? Ei bine se pare că da .. sperăm ca nici unul dintre voi să privească nostalgic în urmă pentru că aţi strica atmosfera .. glumim :) Anul 2011 a fost un an destul de frumos . În 2011 Blogul Prietenos a luat viaţă , este anul naşterii unui zâmbet . O , asta a sunat drăguţ ! NOi vă dorim pentru 2012 tot ceea ce nu aţi putut îndeplini şi bineînţeles nu strică niciodată puţină fericire şi sănătate în plus ! Iar cu o mână pe inimă ,Blogul Prietenos îşi propune ca în noul an să fie alături de voi mai mult, cu mai multe recomandări .Anul 2012 se anuntă unul plin de filme bune iar dacă vreţi cele mai bune recomandări în materie de film , muzică ,carte şi timp liber sunteţi la distanţă doar de un click căci Blogul Prietenos e pregătit cu multe surprize !Hmm.. da deci noi credem că Blogul şi-ar dori doar susţinere şi multe "feţe" noi , zâmbitoare :)


Pentru că niciodată nu terminăm un post aşa , avem bineînţeles o recomandare. Pentru cei care nu aveţi planuri de Revelion sau poate vreţi să petreceţi timp cu cei dragi, Blogul Prietenos vă recomandă un film de familie ,New Years Eve . Este un film de sezon, cu o distributie incredibilă : Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Halle Berry ,Robert De Niro ,Jessica Biel
Josh Duhamel ,Jon Bon Jovi şi mulţi alţi plus o poveste destul de interesantă la pachet .Filmul ne învaţă despre magia sărbătorilor ,ce înseamnă a ierta, a iubi şi cum să îţi ajuţi aproapele sau pe ceilalţi oameni din jurul tău .
Nu vă povestim prea mult, vă lăsăm pe voi să descoperiţi şi să trăiţi magia Anului Nou alături de personaje .
Am ajuns la final şi nu mai e mult până la numărătoarea inversă ... toate fiind prezentate , aşa cum spune şi tag line-ul filmului ," Let The Countdown Begin" :)
P.S : 2012 , nu ne e frică de tine !

Labels: , ,

words spilled @ 9:35 AM / leave goosebumps here