Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
Vă vorbeşte echipa " Ceva Nou" , bine aţi venit la blogu' prietenos ! Aşezaţi-vă comod , beţi un ceai , citiţi noutaţile pe care vi le-am pregătit sau doar uitaţi-vă la poze ! Ascultaţi puţină muzică sau căutaţi o recomandare pentru un film , pentru asta suntem aici ! Hai , zâmbiţi puţin :)
Skin by Le Vans
»Iuzia optică , ca temă pentru acasă .
Tuesday, October 18, 2011

Bună , bună ! În sfârşit din nou aici ! Postul acesta este preferatul nostru. Nu ştiu ce aşteptăm , la treabă ! Ne-am gândit ca astăzi să vă punem imaginea la treabă .. oh da , oricum sunteţi deja scufundaţi în opera maestrului Akiyoshi KITAOKA . Nouă ne plac foarte mult joculeţele acestea vizuale . E un spectacol , şi poţi să te holbezi la el fără bilet . Ok a sunat ciudat ! Am încercat să vă aducem mult mai multe imagini ciudate care să vă tină cu mintea în priză aşa că trageţi un ochi şi la imaginile reversibile. Acum nu prea ştim dacă o să vă daţi din prima seama ce ascund ele.. dar cine ştie de obicei , nu zic că nouă ne-a luat 2 ore să observăm că în a doua imagine este defapt scris "liar" nu , nu !


Trebuie să spunem în sfârşit că acest post s-a realizat cu ajutorul orei de psihologie unde am descperit imaginile reversibile , celelalte iluzii optice sunt sustrase de pe frumosul blog al profesorului Akiyoshi , pentru blogul lui apasă aici . Aşa şi uite cum am terminat , acum eşti numai tu , cutia de comentarii şi o dispoziţie de care putem profita sau nu, dar mai bine nu .... În sfârşit prieteni , să aveţi o seară bună :-)
words spilled @ 6:36 AM / leave goosebumps here