Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
Vă vorbeşte echipa " Ceva Nou" , bine aţi venit la blogu' prietenos ! Aşezaţi-vă comod , beţi un ceai , citiţi noutaţile pe care vi le-am pregătit sau doar uitaţi-vă la poze ! Ascultaţi puţină muzică sau căutaţi o recomandare pentru un film , pentru asta suntem aici ! Hai , zâmbiţi puţin :)
Skin by Le Vans
»3 Motive de mers la cinema.
Monday, July 9, 2012



Salut! Ne-a fost tare dor de voi şi ne-aţi lipsit.Cred că aţi auzit si voi că vara asta se anunţă a fi  una toridă aşa că  unii dintre cei mai renumiţi regizori ne-au promis o vară plină de filme bune,care să ne ţină în sălile de cinematograf răcoroase.Iată trei dintre filmele verii."Rock Of Ages" este un film pentru nostalgici si nu numai căci acţiunea filmului se petrece in anii '80 pe acordurile unor trupe care au scris istorie : Def Leppard, Bon Jovi, Scorpions,Neal Scohn şi Foreigner, iar actori de top precum Tom Cruise ,Catherine Zeta-Jones,Julianne Hought,Alec Baldwin şi Paul Giamatti au misiunea de a se ridica la standardele actorilor renumitului musical de pe Broadway cu acelasi nume.Un alt film este "The Amazing Spider-Man" este  a patra parte a seriei in 3D, regizata de acelasi om care a semnat si drama romantică "500 de zile cu Summer",il are in rolurile principale pe Andrew Garfield si pe iubita lui, frumoasa Emma Stone.De la un film de acţiune trecem la o comedie mult aşteptată având-ui in rolurile principale pe maestrul comediei Steve Carell si simpatica Keira Knightley.Penny ,personajul interpretat de Keira, se alătură în căutarea fostei iubite din liceu a lui Dodge ,personaj interpretat de Steve Carell, în timp ce Terra este ameninţată de un asteroid.
Daca unul dintre cele trei filme v-au făcut cu ochiul ,staţi linistiţi rulează în cinema întreaga lună iulie şi nu numai.
Aşteptăm părerile voastre despre filme şi ne vedem mai târziu :)

Labels: , ,

words spilled @ 4:42 AM / leave goosebumps here