Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
Vă vorbeşte echipa " Ceva Nou" , bine aţi venit la blogu' prietenos ! Aşezaţi-vă comod , beţi un ceai , citiţi noutaţile pe care vi le-am pregătit sau doar uitaţi-vă la poze ! Ascultaţi puţină muzică sau căutaţi o recomandare pentru un film , pentru asta suntem aici ! Hai , zâmbiţi puţin :)
Skin by Le Vans
»Iuzia optică , ca temă pentru acasă .
Tuesday, October 18, 2011





Bună , bună ! În sfârşit din nou aici ! Postul acesta este preferatul nostru. Nu ştiu ce aşteptăm , la treabă ! Ne-am gândit ca astăzi să vă punem imaginea la treabă .. oh da , oricum sunteţi deja scufundaţi în opera maestrului Akiyoshi KITAOKA . Nouă ne plac foarte mult joculeţele acestea vizuale . E un spectacol , şi poţi să te holbezi la el fără bilet . Ok a sunat ciudat ! Am încercat să vă aducem mult mai multe imagini ciudate care să vă tină cu mintea în priză aşa că trageţi un ochi şi la imaginile reversibile. Acum nu prea ştim dacă o să vă daţi din prima seama ce ascund ele.. dar cine ştie de obicei , nu zic că nouă ne-a luat 2 ore să observăm că în a doua imagine este defapt scris "liar" nu , nu !


Trebuie să spunem în sfârşit că acest post s-a realizat cu ajutorul orei de psihologie unde am descperit imaginile reversibile , celelalte iluzii optice sunt sustrase de pe frumosul blog al profesorului Akiyoshi , pentru blogul lui apasă aici . Aşa şi uite cum am terminat , acum eşti numai tu , cutia de comentarii şi o dispoziţie de care putem profita sau nu, dar mai bine nu .... În sfârşit prieteni , să aveţi o seară bună :-)
words spilled @ 6:36 AM / leave goosebumps here

»
Sunday, October 9, 2011


Bună seara prieteni, Ioana este aici ! O duminică ploioasă dar destul de fericită pentru mine ! Da , e important ! Azi John Lennon trebuia să împlinească 71 de ani însă Dumnezeu l-a luat prea devreme de lângă noi. Rest In Peace Lennon ! Trebuie să ştim asta pentru că John a lăsat în urmă o carieră surprinzătoare şi este o inspiraţie pentru mulţi . Tot azi prin surprinderea mea am auzit că Paul MCcartney s-a însurat , nunta nu a fost niciodată anunţată deci a fost o surpriză pentru toţi fanii The Beatles . Mi se pare destul de frumos că a hotărât să fie de ziua lui John . Subiectul se poate desbate aici împreună cu mine dacă sunteţi fani The Beatles. Mulţumesc pentru timpul acordat , pe mâine , o seară frumoasă şi am o idee ! Hai să ascultăm Lennon :)

Music

»
Monday, October 3, 2011



Pentru ca shuffle game le-a plăcut tuturor şi pentru că ne gândim tot timpul la voi (a sunat ciudat ? ) Haha ! Cum spuneam ...
Astăzi vă propunem un joc creativ şi prea distractiv , adică nu e aşa de distractiv dar e foarte tare .Sperăm ca şi vouă să vă placă la fel de mult cum ne place nouă sau cum îi place Ioanei . "Eu recunosc că ador jocul şi da , l-am jucat de 30 de ori până acum " :) Să trecem mai departe .. jocul e atât de simplu încât o să-ţi pară că glumim , practic e un joc de imaginaţie unde creativitatea te va scoate din impasul personajului pe care îl vei desena , da vei desena propriul tău personaj ! Prea fain . Oricum ‘Draw a Stickman’ ne învaţă ceva esenţial iar acel lucru este " Don't forget to be creative everyday , imagination is the key ! " sună atât de frumos ! Hai gata acum , la treabă :) Pentru a juca jocul apasă pe "Apasă aici" de pe imagine dacă nu era logic până acum .. şi da , omuleţul prietenos îţi spune "ohai " . Nu e cel mai bun omuleţ al nostru dar merge , defapt e ciudat rău de tot . Fără ofensă omuleţ !

words spilled @ 10:03 AM / leave goosebumps here