Small Cute Grey Red Outline Pointer
Your IP is :
Vă vorbeşte echipa " Ceva Nou" , bine aţi venit la blogu' prietenos ! Aşezaţi-vă comod , beţi un ceai , citiţi noutaţile pe care vi le-am pregătit sau doar uitaţi-vă la poze ! Ascultaţi puţină muzică sau căutaţi o recomandare pentru un film , pentru asta suntem aici ! Hai , zâmbiţi puţin :)
Skin by Le Vans
»Ce iese dacă amestecăm o dramă şi o aventură SF?
Tuesday, September 27, 2011



Bună ziua/seara .. unii spun "bună ziua" şi la ora 20:00 deci nu ne pasă ..! În sfărşit un nou post , unul frumos despre 2 filme incredibile sau mai mult decât incredibile .. ne oprim . Să vedem : "Contagion" şi "Paul" ambele producţii 2011 , ambele interesante ! Despre ele vă spunem imediat câteva cuvinte , gata : Datorită actorilor de excepţie şi a scenariului bine pus la punct "Contagion", filmul care va fi lansat în USA pe 30 septembrie ,va umple sălile de cinema mulţumită subiectului amplu, real şi bine pus în valoare de actori ca Kate Winslet, Matt Damon , Jude Law , Gwyneth Paltrow. Putem garanta că este un film care ne va ţine pe toţi cu sufletul la gură,acest film trebuie neapărat văzut! Iar dacă "Contagion"este o dramă bine realizată cel de-al doilea film "Paul" este un film de aventură cu un aer uşor 3D dar foarte bine "ilustrat" care te face să nu pierzi nici o replică spusă de actori precum Nick Frost , de aceea "Paul" este exact acel gen de aventură SF care prinde întotdeauna la public şi care te face să râzi la fiecare gest . - postere editate in atelierele "Ceva Nou"
words spilled @ 7:23 AM / leave goosebumps here

»Literatura românească , prima alegere .
Sunday, September 18, 2011



Frumoasă duminică nu? Vă salutăm pe toţi de la cel mai mic la cel mai mare şi în acelaşi timp am vrea să vă mulţumim pentru cele peste 80 de afişări de pagină la Shuffle Game , nu e un record dar e un început :) Aşa ! Pentru azi am pus cartea în vizor şi nu, nu este un post plictisitor , din contră credeţi-ne . Vă prezentăm deci 2 dintre cărţiile literaturii româneşti , potrivite pentru sufletele noastre haha . Ca să intrăm în ambient Andreea vă vorbeşte despre cartea ei favorită "La Medeleni " de Ionel Teodoreanu:
"Probabil v-aţi speriat de numărul volumelor la început . Vă spun din proprie experienţa că şi eu am facut la fel dar ,odată cu prima pagină citită ,am vrut să citesc şi mai mult şi ,aşa ,am ajuns să o citesc de 2 ori . Acţiunea romanului se conturează pe fundalul rustic al moşiei familiei Deleanu "La Medeleni",scriitorul descrie viaţa unor copii: Dănuţ, Olguţa şi Monica.În carte este descris un stil de viaţă strâns legat de experinţa unor vârste ale “marilor vacanţe”(copilărie, adolescenţă, prima tinereţe) aflate la “hotarul” dintre cele două epoci .Şi pentru că suntem între prieteni vă mărturisesc că această carte m-a făcut să plâng şi să râd în egală măsură . Vă mărturisesc că această carte este preferata mea iar Ionel Teodoreanu este unul dintre scriitorii pe care îi citesc cu cea mai mare plăcere de fiecare dată" .
A doua variantă este " Romanul adolescentului miop " de maestrul Mircea Eliade , să vă povestesc puţin despre el (Ioana) ?
" Din puctul meu de vedere această carte nici nu are nevoie de o descriere fixă , pur şi simplu trebuie citită . Surprinzând într-un mod realist viaţa adolescentului contemporan , Eliade îşi redă prin rânduri parcă scrise în altă limbă încercările lui de a scrie un roman, în perioda de adolescenţă, dar şi întâmplările , idilele sau lupta cu împlinirea sa interioară -eroul .O carte care m-a marcat dar şi o carte care mi-a dat pur şi simplu de gândit , o operă originală semnată Eliade în mai puţine cuvinte . "
Şi ce frumos a fost , am terminat pentru un moment . Ne gândeam că poate... ai citi una dintre cărţi sau chiar pe amândouă ? Spune-ne părera ta în drăguţa cutie de comentarii la orice oră a dimineţii , serii sau a zilei :) Hai că te aşteptăm !
- coperţi editate in atelierele "Ceva Nou"

Labels: ,

words spilled @ 3:50 PM / leave goosebumps here

»Shuffle Game :)
Sunday, September 11, 2011


Bună seara ! Pentru postul de azi avem un joc . Da , un joc , amuzant şi gata de a vă surprinde ,sper. Mi-am amintit zilele astea de fraza "Everyday I'm shufflin'" şi de acest quiz bine cunoscut peste tot , deci e simplu , un set de întrebări , un playlist plin de muzică şi da avem nevoie bineînţeles şi de tine ! Ok , hai să începem dar prima şi prima dată să aruncăm o privire la REGULI :
1.Setăm playlistul pe shuffle !
2. Răspundem la fiecare întrebare cu o melodie apăsând butonul next :)
3. Nu trişa , sau .. nu, cum spuneam nu trişa !
Să-i dăm drumul , pentru că Andreea nu e aici o să îmi postez eu răspunsurile cu melodiile din playlistul meu drag :)
Cum m-aş descrie ?
Beyonce-Run The World - OK asta e amuzant.
Cum mă simt astăzi ?
Michael Jackson - Hollywood Tonight - Haha , bună asta.
Cum mă văd prietenii mei ?
Colbie Caillat şi Jason Mraz - Lucky - playlistul meu este foarte generos astăzi :)
Care este melodia preferată a celui mai bun prieten ?
The Beatles - Girl - o melodie frumoasă dar nu chiar pe placul ei , ha.
Care este povestea vieţii mele ?
The Beatles- Hold me Tight - o asta sună interesant , haha !
Cum este/a fost liceul ?
The Beatles - All my Loving , adevărat ! Hm da,se pare că The Beatles populează playlistul meu, nu mă supăr :)
Care este cel mai bun lucru la mine ?
Taylor Swift - Untouchable - chiar aşa ?
Cum va fi mâine ?
Bruno Mars - The other side - OK , nu se potriveşte :P
Ce melodie îmi descrie părinţii?
Voltaj -20 ? Oh prea tare !
Dar bunicii ?
Voltaj- Don't need to cry :(
Ce melodie va cânta la inmormantarea mea ?(ciudat)
Carla Bruni - L'excessive - Sună cam ciudat !
Cum mă văd oamenii din jurul meu ?
The Beatles - All you need is love - Serios ? GO Macca&Lennon !
O să am o viaţă fericită ?
Lady Gaga - Marry the Night -Uh
Acum serios , ce cred prietenii mei despre mine ?
Pixie Lott - Want You - Pixie ! Frumoss :)
O să am vreodată copii?
Lily Allen - Alfie - nu vreau un copil rău ca Alfie :P
Un sfat bun pentru mine ?
Katy Perry - California Gurls - ciudat din nou .
Ce melodie îmi descrie cel mai bine stilul de a dansa ?
Maroon 5 - Moves Like JAgger - WOW , no way.
Care este melodia mea preferată?
Selena Gomez and The Scene - Who Says - Într-adevăr , una din favoritele mele !
Care este motto-ul meu?
Voltaj - În altă Viaţă - Hahaha
Ce vreau sa fiu când o să fiu mare? Surprinde-mă !
Adele - Don't you Remember - Nu înţeleg , o să fiu .. ce? :))
Ce cred despre persoana de care îmi place ?
Beyonce - Irreplaceable - No way .
Ce cred despre cel mai bun prieten al meu ?
The Beatles - With a little help from my Friends - oh ce frumos !
Pe ce melodie voi dansa la nunta mea ? Ohhhh.
Bon Jovi - Always - Jovi la nunta mea ? Ok.
Unde voi locui ?
Glee - Loser Like ME ! - perfect !
Când tu spui " Este OK? " eu spun ..
Jennifer Lopez - Que Hiciste - Hahahahahaha
Dacă ai câştiga un miliard de dolari la loterie , ce ai cumpăra ?
Michael Buble - All I do is dream of You - Ca să ştiţi şi voi, asta înseamnă că eu doar visez la acei bani :))
şi în final ,
Care este hobby-ul meu?
MIKA - Lollipop - HAHA deci domnişoarelor, doamnelor şi domnilor hobby-ul meu este să mănânc bomboane şi dulciuri , cred !

Ok eu am terminat , a fost amuzant , acum tu ai acelaşi set de întrebări ! GO ! Aşteptăm sugestii de noi jocuri sau chiar întrebări inventate de voi :) Nu uita , postează-ţi şi tu răspunsurile în cutia cu comentarii ! Noapte bună acum şi "succes " pentru mâine la şcoală :)

Labels: , ,

words spilled @ 11:46 AM / leave goosebumps here

»Muzică de septembrie .
Wednesday, September 7, 2011


Aşa cum am promis aseară pe pagina de formspring , postul despre muzică este gata ! Am întârziat puţin , nu ? Ne cerem scuze pentru această mică întârziere :) Să vedem la ce am lucrat 3 ore . Pregătiţi?
Căutarea noastră a durat mai mult de data asta deoarece dorim să acoperim toate gusturile voastre in materie de muzică ... şi vă asigurăm că le avem pe toate !
În prim plan am avut cele mai noi albume, printre care : Beyoncé cu renumitul "4" sau Adele cu melancolnicul "21" , jazz-ul plăcut al lui Michael Bublé împreună cu sunetele puternice de country à la Taylor Swift , oo şi era să uităm de legendarii de la Bon Jovi ! Dar asta nu e tot prieteni , în recomandarea noastră îi găsiţi bineînţeles şi pe regretaţii Michael Jackson şi Amy Winehouse cu 2 albume de top ! Ca noutăţi muzicale îi avem pe tinerii de la Arctic Monkeys , Lenny Kravitz care a revenit cu un nou album "Black and White" dar şi britanicii de la Take That cu "Progress" . O să vă surpindă insă tânăra Ellie Goulding cu cel de-al doilea ei album "Bright Lights" , vorbeam de surprindere , să tragem o privire la "Born This Way" , albumul excentric al lui Lady Gaga sau relansarea compilaţiei "Nevermind" a celor de la Nirvana care a rescris istoria rockului. Rihanna şi Bruno Mars ne încântă cu noi sounduri extrase de pe albume ca "Loud" sau "Doo Wops & Hooligans" . Un must-hear luna aceasta este şi noul album a celor de la Coldplay "Mylo Xyloto" sau"Hands All Over " material semnat Maroon 5. Încheiem recomandările de septembrie cu 3 albume proaspete , da , este vorba de romantica Colbie Caillat cu albumul ei intitulat sugestiv "All Of You" dar şi renumita trupă country Lady Antebellum cu "We Own The Night" , nu , nu am uitat de Kelly Rowland cu "Here I am " ce merită ascultat din plin !
Sperăm că albumele recomandate de noi să vă ţină de cald in răcoroasa septembrie .Pe data viitoare! :)
-poster editat in atelierele "Ceva Nou"

Labels: ,

words spilled @ 3:30 AM / leave goosebumps here

»2 filme cu adevărat aşteptate !
Monday, September 5, 2011



2 dintre filmele pe care le aşteptăm cu nerăbdare .
Să vedem ..
Septembrie nu aduce numai şcoala , trezitul de dimineaţă sau teme. Regizorul Woody Allen s-a gândit să ne ofere toamna aceasta o poveste de dragoste cu aer franţuzesc . Aşteptăm deci o comedie romantică care ne va lua prin surprindere prin imprevizibilul lucrurilor , al iubirii şi al întâmplărilor ! Trecem la următorul film mult aşteptat , "Columbiana" , drama unei tinere care trăieşte cu setea de răzbunare încă de mică . De la scriitorii filmului "Taken- Teroare în Paris" şi cu o actriţă in rolul principal nominalizată la peste 10 gale de film , "Columbiana " se anunţă a fi premiera toamnei .
-postere editate in atelierele "Ceva Nou "

Labels: ,

words spilled @ 5:46 AM / leave goosebumps here

»Primul post ,


Salut şi bine ai venit amice, dar cred că deja te-ai plictisit de acest "salut" oficial, dar nu avem ce să facem , aşa că ne bucurăm să te avem aici ! Da , ce bine a sunat asta . Începem acest blog cu mult entuziasm şi sperăm că o să ne găsiţi blogul interesant şi distractiv . Cine ştie, poate că aici va fi locul unde vei veni pentru a alege un film bun respectiv o carte bună sau o nouă melodie pentru playlistul tău . Ne-ar plăcea să vă amintim că acest blog nu a fost făcut din cauza plictiselii,credeţi-ne plictiseala nu ne-ar fi adus tocmai aici.Ideea acestui blog a venit cu un singur motiv acela de a te face să zâmbeşti.Acum , sperăm că acest motiv să ajungă şi în rutina ta zilnică :)

P.S : Dedicăm acest blog tuturor celor care au o iniţiativă .

Labels: ,

words spilled @ 2:22 AM / leave goosebumps here